Πολιτική Επιστροφών

1. Επιστροφές Χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις συνεργαζόμενες με το κατάστημα μας τράπεζες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων σε τρίτη τράπεζα, το κόστος συναλλαγής επιμερίζεται και στα 2 μέρη.

2. Αλλαγές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς φθορές και φέροντας τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα. Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, καλώντας μας στο +30 6947486120 ή στέλνοντας email στο sales@bellovia.gr εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προς αλλαγή προϊόντα θα πρέπει υποχρεωτικά :
• Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλοιωθεί ή λερωθεί
• Να φέρουν ταμπελάκια και τυχόν ταινίες υγιεινής
• Να συνοδεύονται από τα συνοδευτικά έγγραφα πώλησης

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας ή ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνονται από εμάς.
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ή να αντικαστήσετε το προϊόν που έχετε ήδη αγοράσει, θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επικοινωνία με το κατάστημα μας. Κατά την παραλαβή του νέου δέματος, θα πρέπει να παραδώσετε το προϊόν που επιστρέφετε, σε δέμα με τα συνοδευτικά έγγραφα πώλησης. Το κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει εσάς.